Apr 122017
 

Daudz mēs esam dzirdējuši teikas un leģendas par to, kā trešie tēva dēli stājušies pretī pūķim Baisulim, kā arī to, ka pievarēts pats Nelabais, taču šopavasar notiks vēl neredzēta cīņa. Savulaik par “drifta karalieni” dēvētā autosporta entuziaste Kristena ir nolēmusi stāties pretī lielajam Dublim! Jā, jā, jūs nepārklausījāties, Kristena liks dublim trūkties tieši Madonā!

lejupielāde

Jau labu laiku ir dzirdamas baumas, ka Madonas dubļiem liks trūkties vairākas latviešu trofi reidu dižautomašīnas Z4 un Z5 versijās. Pats Vilnis Zeiza klusi, klusītiņām cepina vēl pāris bezceļu pavēlniekus. Tomēr šoreiz izaicinājuma cimdu Madonas dubļiem metusi daiļā dzimuma pārstāve Kristena, kas izmēģinās savas spējas un iespējas Latvijas trofi reidu tūrisma kausa sacīkstēs. Taču lai jūs nemaldina sacensību nosaukums! Šajā automašīnu kategorijā “tūrisms” ir tikai un vienīgi sacensību formāts, ne vīru (vai sievu) attieksme pret šo pasākumu. Ne velti pagājušā gada goda pjedestāls, maigi sakot, bija nosēts ar Autosporta meistariem. Tad nu šādā kompānijā šosejas pavēlniece ir nolēmusi riskēt un izmēģināt savas prasmes. Klīst pat runas, ka viņai kompāniju varētu sastādīt Latvijas Automobiļu federācijas ģenerālsekretāre Linda Medne. Tomēr, lai meitenes neapmaldītos mežā, savu prasmīgo padomu dos “maziņais”, jeb Valdis Madernieks. Un arī šī izvēle nav nejauša viņu pirmajā uznācienā trofi reidā: pirms daudziem gadiem Valdis kādā bezceļu sacensību posma finišā ieslīdēja ar skaistu drifta manevru, nošķiežot ar dubļiem sacensību veterānus. Kurš gan varēja iedomāties, ka šis Valda bravūrīgi ekselentais drifts varētu novest pie iespējas kļūt par instruktoru izaicinājuma norisē!

Ja arī Tevi tas interesē, nekavējies! Lielākais bezceļu pasākums šogad jau 5.-7. maijā, Madonā.

Vairāk informācijas trofi.lv!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)