Jan 192011
 

Trofi reidu padomes

Protokols Nr.110106

Rīgā, Brīvības gatve 255


2011. gada 06. janvāris
Rīga

Piedalās: KrišjānisVīdušs, Māris Podiņš, Gabriels Žīgurs, Arnis Namajuns, Alvis Reinšmits  un Mārtiņš Kaļķis.

1.       Ķiveres

1.1.    Viedokļi dalās par ķiveres nepieciešamību. Nosliece ir izmantot ķiveres. Doma ir izmantot motoru sporta veidu ķiveres, bet ņemot vērā specifiku pieļaut arī cita veida pakaušu slēgtās ķiveres ar sitiena slodzes izlīdzināšanu. Ķiveru izmantošana ir pašu braucēju interesēs, jo tie braucēji, kas jau izmanto, ir sapratuši to priekšrocību. Vienas sacensības laikā, galva tiek pasargāta no vairākām sasituma traumām, kuru negatīvā ietekme uz reiz nav pamanāma, bet tomēr ir.

1.2.    Valde nolemj: no 2011. gada sezonas visiem Trofi reidu sportistiem jāizmanto aizsargķiveres. Drīkst izmantot motoru sporta veidu ķiveres ar „E22” sertifikāciju un augstāku, kā arī ķiveres ar cietu ārējo apvalku, sitiena slodzes izlīdzinošu pildījumu (putuplasta, putu poliesterols un tml.), iekšējo oderējumu, kas ir ķiveres konstrukcijas neizjaucamā sastāvdaļa un ar ventilācijas atverēm. Tiek ieteiktas arī ķiveres raftigam/veikbordam ar standartiem EN 1078, ЕN 1077 vai ASTM 2040, kalnu velosporta ķiveres ar standartu Snell B 90, kalnu slēpošanas vai hokeja ķiveres. Nav pieļaujamas celtniecības, ielas velosporta ķiveres, kā arī visa veida mīkstās (auduma) ķiveres.

2.       Par 2011. gada Trofi reidu 1. posmu

2.1.    19. janvārī tiekas visi šī posma sacensību organizatori un vienojās par sacensību norisi. Tiek veidots Trofi reida gids ar iespējamajām nakšņošanas vietām un to izmaksām (22. janvāris). Ir jāpieaicina sacensību komisāri no Krievijas un Lietuvas. Gabrielam uzticēt vīzu un uzaicinājumu formēšanu sportistiem. Piestrādāt pie reklāmas nodrošināšanu uz sacensībām. Izmantot iespēju tirgot attālināti ieejas biļetes (sīkāka informācija sekos).

3.       Par LAF biedriem var būt tikai juridiskas personas – gan SIA, gan biedrības. Tiesnešiem arī jābūt kāda kluba biedriem. Sportistu licencēšana notiks caur klubiem. Gada licence sportistiem maksās 50 Ls. Tiesnešiem tiks izsniegtas katru gadu jaunas licences. Mēnesi pirms sacensībām jāizsūta atgādinājums par licenču noformēšanu.

4.       Balle. Balvas ir sagādātas. Mūzika tiek pasūtīta ar atlīdzību 150 Ls. Jāatrod ekrāns un projektors. Ierašanās no 12:00. Būs precizējums par ledus apli (šobrīd uz ezera ledus ir nestabils).

5.       Papildinājumi jaunajai lapai: jaunajā lapā jāievieto FAQ. Pievienot NEZ logo.

6.       Nākamā sapulce: 1. februāris.

Sapulces protokolists:                                                                            /G.Žīgurs/

  One Response to “Padomes protokols 06.01.2011”

  1. Drošība pirmajā vietā.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)