Feb 032011
 

Trofi reidu padomes sanāksmes

Protokols Nr. 0201/11

01.02.2011.

Rīgā, Čiekurkalna 1. līnija

Klātienē piedalās Alvis Reinšmit; Mārtiņš Kaļķis, Arnis Namajuns, Gabriels Žīgurs un Māris Podiņš. Ar saziņas līdzekļu starpniecību piedalās: Krišjānis un Indulis Vīduši.

Dienas kārtība:

  1. LTČ Nolikuma un pielikumu apstiprināšana.
  2. Tehnisko noteikumu neatbilstība starp NEZ un Latvijas noteikumiem.
  3. Kā uzbūvēt legālu drošības karkasu.
  4. Kurland Trophy 2011.
  5. Dažādi. (Trofi.lv – papildinājumi / sporta veida nosaukuma apstiprināšana).
  1. Pēc dedzīgas diskusijas, padome nolemj atstāt šogad esošos Norises noteikumus un Nolikumu ar visiem pielikumiem tādus kādi tie bija 2010. gadā. Restaurēt zīmju izskatu un izvietojuma shēmas. Ieviest lapu numurējumu.
  2. Riepu sānu fiksācijas. Pēc diskusijām, tika secināts, ka liela daļa OPEN klases braucēji jau izmanto sānu fiksācijas iekārtas. Lai nebūtu nesaskaņas starp NEZ uz Latvijas tehniskajiem noteikumiem, padome vienbalsīgi nobalso par riepu sānu fiksācijas atļaušanu no 2011. gada sezonas, ko oficiāli ir jāapstiprina LAF tehniskās komisijas vadītājam Ģ. Auziņam un jāpublicē oficiālajā web vietnē www.trofi.lv pie tehniskajiem noteikumiem.
  3. Padome pieņem lēmumu atļaut izgatavot pašrocīgi degvielas bāku kategorijām TR2, TR3 un OPEN. Materiāls – metāls. Materiāla minimālais biezums 3mm. Ja bāka novietota salonā, tad bākai jābūt atsevišķā telpā/nodalījumā ar brīvu piekļuvi un ventilācijas izvadu uz āru, ko oficiāli ir jāapstiprina LAF tehniskās komisijas vadītājam Ģ.Auziņam un jāpublicē oficiālajā web vietnē www.trofi.lv pie tehniskajiem noteikumiem.
  4. Kā uzbūvēt legālu karkasu. Lai uzbūvētu derīgu drošības karkasu, ir nepieciešams ievērot visus tehniskos noteikumus. Karkasu var izgatavot un sametināt arī sertificēts metinātājs, izmantojot teh. noteikumiem atbilstošas caurules un nekrāsotu atrādīt kādam no akceptētajiem karkasu sertificētājiem. Uzdot M.Podiņam uzrakstīt detalizētu aprakstu par karkasu izgatavošanu un sporta tehniskās pases iegūšanu līdz 7 februārim un publicēt to internetvietnē www.trofi.lv.
  5. Kurland Trophy organizators A.Namajuns pavēstīja, ka ir sazīmēti iespējamie maršruti. Tiek meklēti ceļi reklāmas jautājumos. Ir izveidots budžets pasākuma video rullīša uzņemšanai. Tiek apsvērta doma par reklāmas bannera izvietošanu lielceļa malā uz piekabes platformas uz auto ceļiem Rīga-Ventspils un Rīga-Liepāja. Tiek noteikta izmaiņa ierastajā kārtībā sacensību laikā: administratīvā komisija notiks pirms Tehniskās komisijas. Organizatoram ir uzdots izveidot tehniskās komisijas reģistrēšanās laiku sarakstu. Uzdot A.Namajunam sakārtot riepu diametru mērīšanas šablonus atbilstoši tehniskajiem noteikumiem. Nodrošināt autovilcēju izvietošanas vietas Ēdoles apkārtnē.
  6. Dažādi:
    • Par web vietni www.trofi.lv: Izveidot sadaļu Трофи-рейд, kur publicēt visus dokumentus krievu valodā.
    • Padome vienojas par Trofi reidu vārdu salikuma lietošanas izskatu – turpmāk visur LV valodā tiks izmantots šāds vārdu salikums: Trofi reids.
    • Par jebkuriem tehniskajiem noteikumiem ieteikumu un jautājumu veidā lūgums visiem sportistiem sūtīt uz e-pastu:  maris.cp@trofi.lv.

Trofi reidu valdes sapulces Protokolists                                                                                        /G.Žīgurs/

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)