Jul 152011
 

Pagājušajā piektdienā 10. jūlijā, Rīgas centra parkos Esplanādē, Vērmanes dārzā un Kronvalda parkā pirmo reizi notika festivāls “SPORTA NAKTS”.

Trofi reidu komisija atsaucās biedrības Par stipru Latviju dāvātajai iespējai atrādīt sevi Rīgas centra viesiem.

Aicinājumam izrādīt savus auto atsaucās: Ēriks Ēglītis nododot savu sarkano Landrover, kas sagatavots atbilstoši OPEN kategorijas tehniskajiem noteikumiem, savu izslavēto TR3 golfiņu atripināja Ainārs Kokorevičs, savukārt Arnis Namajuns ar Mārtiņu Seržantu no “4×4 komandas mezi.lv ” ieradās ar OPEN kategorijai sagatavoto Suzuki, kā arī tūrisma braucieniem paredzēto Jeep Wrangler, sagatavotu ATV – Grizliju un vienu no svarīgākajiem vakara varoņiem Toyota Corolla.

Vakara gaitā bija iespējams vērot Trofi reidu filmas, kuras sagatavojis Martini ar 4x4sport.lv atbalstu, kā arī iegūt informāciju par nākamo Latvijas Trofi reidu čempionāta posmu “VIRGAS MANEVRI 2011”. Par viedo un audio aparatūru īpašs paldies Vojītim no Voyageru kluba, taču ne tikai video vien, bija iespēja vērot kā ar trofireidu auto šķērsot šūpoles, bet vakara nagla bija “uzbrauciens korolai”. Kā pirmais korolu šķērsoja Ainārs Kokorēvičs, bet pēc tam šo pašu ceļu mēroja arī citi dalībnieki. Pēc kārtīgas auto samīcīšanas, palīgā nāca arī spēkavīri, kas palīdzēja krietni kompaktāko korolu nogādāt uz treilera.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)