Jul 082013
 

Stiga Trofi logo 2013Š.g. 02., 03. un 04. augustā visi bezceļu braucēji tiek aicināti uz Alūksnes pusi, kur notiks ikgadējais bezceļu festivāls „STIGA TROPHY 2013”, kura ietvaros norisināsies 2013.gada Ziemeļeiropas zonas (NEZ) Trofi reidu čempionāta 1.posms un Latvijas Trofi reidu čempionāta 5.posms.

Uz starta pulcēsies visu veidu apvidus automobiļu dalībnieki sporta kategorijās TR1, TR3, OPEN, ATV, – kopskaitā ap 70 tehnikas vienībām no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un iespējams arī citām Eiropas valstīm. Paralēli NEZ posmam, norisināsies arī tradicionālās 4×4 amatieru sacensības „Dubļu Ērgļa kausa izcīņā”, „Tūrisma kausa izcīņā” un šogad pirmo reizi notiks arī smago pilnpiedziņas auto sacensības!

Stiga Trofi 2013 plakats

STIGA TROPHY sacensības norisināsies Latvijas ziemeļu daļā – Alūksnē un Trapenes pagastā, kas tiek uzskatīts par vienu no piemērotākajām vietām Latvijā bezceļu sacensību organizēšanai. Šis ir apvidus ar ļoti daudzveidīgu bezceļa segumu – meži, pļavas, grāvji, kalni, smilšu un grants karjeras, kūdras purvi, mālains segums, upes, ezeri… Tas viss allaž piedāvā interesantus un sarežģītus pārbaudījumus dalībniekiem un aizraujošus piedzīvojumus sacensību skatītājiem.

Sporta kategoriju dalībnieki STIGA TROPHY sacensībās trīs dienu laikā mērosies spēkiem dažādās disciplīnās (kopā ~8 dažādi specposmi):

  • dubļu apļu sacensības,
  • orientēšanās zonas,
  • leģendas,
  • triāls u.c.

Sacensības sāksies piektdien, 02. augustā ar parādes braucienu cauri pilsētai un svinīgo atklāšanu Alūksnes pilsētā. Katru dienu dalībniekiem būs jāveic 2-3 posmi, kurus summējot, sacensību noslēgumā tiks noskaidroti veiklākie Ziemeļeiropas bezceļu braucēji!

Lai STIGA TROPHY 2013 sacensības padarītu neaizmirstamas, organizatori ir parūpējušies par dažādiem pārsteigumiem un šoviem, skatītājus un dalībniekus triju dienu garumā izklaidēs Latvijā pazīstami sporta pasākumu vadītāji un komentētāji, būs iespēja izcīnīt vērtīgas balvas, piedalīties loterijās, baudīt svētku torti, uguņošanu u.c. aktivitātes, izbaudot īstu bezceļa svētku atmosfēru! Turklāt jāatzīmē, ka šogad STIGA TROPHY sacensības norisināsies Alūksnes pilsētas svētku ietvaros, garantējot lielu skatītāju skaitu un plašu publicitāti.

Dalībnieku online pieteikuma forma: www.stigatrophy.lv/lv/dalibniekiem/registracija vai www.trofi.lv
Dalībnieku saraksts: www.stigatrophy.lv/lv/dalibniekiem/dalibnieku-saraksts

Stiga Trophy 2013 NOLIKUMS [PDF]

Stiga Trophy 2013 REGULATIONS [PDF]

Stiga Trophy 2013 РЕГЛАМЕНТ [PDF]

Informācija skatītajiem, naktsmītņu rezervācijas u.c. informācija par sacensībām pieejama mājas lapā www.StigaTrophy.lv, kā arī, rakstot epastu – info@4x4sport.lv vai zvanot +371 26125137 (Evita Ružāne).

Lai cīņas spars Jūs iedvesmo dalībai šajās sacensībās – uz tikšanos STIGA TROPHY 2013!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)